نوشت‌افزار نانوآنتی‌باکتریال: اختراعی از کارآفرین ایرانی 

دکتر مهرداد عالی‌پور مخترع خودکارهای نانوباکتریال دکترای کارآفرینی از دانشگاه تهران دارد و در حوزه نوشت‌افزار در کشور طرحی نو درانداخته است. 

تولید ۱۲۵ محصول از نوشت‌افزارها به ۴ روش تولید می‌شود. 

بخشی در کارخانه اصلی ایران، بخش دوم در کارخانه‌های تحت لیسانس پنتر، بخش سوم تحت نام توسعه و پژوهش پنتر در خارج از ایران و دسته چهارم محصولاتی هستند که نمایندگان رسمی خارجی پنتر این برند ایرانی رادر بازارهای هدف تولید و عرضه می‌کنند.

دکتر عالی‌پور در گفت‌وگو با سردبیر ماهنامه سفر، تاکید دارد که این شرکت دانش‌بنیان گواهی محصول نانوفناور در حوزه نوشت‌افزار را کسب کرده است.

آزمایشگاه مجهز پنتر همکار سازمان استاندارد است و گواهی‌نامه استاندارد را نیز در اختیار دارد. 

این مجموعه خط تولید جدیدی را تحت لیسانس شرکت ژاپنی به منظور تولید رنگ‌های گواش و آبرنگ راه‌اندازی خواهد کرد.

ویژگی‌های نوشت‌افزارهای آنتی‌باکتریال چیست؟

به گفته دکتر عالی‌پور سالانه ظرفیت تولید۹۶ میلیون عدد خودکار که ظرفیت یک چهارم مصرف کشور است وجود دارد و در حال حاضر۵۰ میلیون خودکار تولید می شود. این شرکتی است دانش‌بنیان که مراحل تولید خودکار در آن پیچیده‌  است و محصولات توسط دو واحد تحقیق و پژوهش مدیریت می‌شود. مطالعات وسیعی در ارتباط با محاسبات ترکیب جوهر و ارتباط با نوک خودکار انجام شده تا محصولی روان و کاربردی و ضد باکتری عرضه شود.

بنیانگذار پنتر به زیبایی شناختی و محاسبات بیومتری این محصولات اشاره کرد و گفت:‌ بیومتری براساس دست دختران بالغ ایرانی طراحی شده است. خودکار نه از دست می‌افتد و نه آزاردهنده است. کل این بدنه آنتی‌باکتریال و دست هرگونه آلودگی داشته باشد ۲۰ ثانیه بعد باکتری‌ها از بین می‌روند. به دلیل این‌که جراح دامپزشک بودم، دستکش‌های آنتی باکتریال موجب شد تا این ایده را توسعه دهم. تمام آزمایش‌ها و مستندات در ارتباط با دستاوردهای این محصول خارج از ایران در SGS ثبت شده است.

 دست دختر بالغ ۶ نیوتن نیرو دارد و تمامی این خودکارها که با ربات تولید می‌شود دستاورد بی‌نظیری را به نمایش می‌گذارد. همه خودکارها با ۶ نیوتن با صدای یکنواخت باز و بسته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال خود را بپرسید
ارسال از طریق واتساپ