با حضور معاون گردشگری کشور، ولی تیموری بهعنوان مدیرکل جدید دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری منصوب شد. در این نشست، از خدمات ابوطالب قاسمی وسمهجانی، مدیرکل پیشین این دفتر، تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، آیین رسمی تودیع و معارفه مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری عصر روز شنبه ۲۲ تیرماه با حضور انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری کشور در سالن خلیجفارس این معاونت برگزار شد.
در این نشست، محسنی بندپی با اشاره به حساسیت و گستردگی فعالیتهای این دفتر در سه حوزه مطالعاتی، آموزشی و برنامهریزی، آموزش را منشأ تحولات بنیادی در صنعت گردشگری دانست و بر لزوم پاسخگویی به نیازهای روز در برنامههای آتی این دفتر تأکید کرد.
وی گفت: «یکی از ارکان پیشرفت صنعت گردشگری در کشور، ارتقای سطح علمی و مهارتی فعالان این حوزه است و دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی باید در این مسیر نقش سیاستگذار و پشتیبان را ایفا کند. تغییرات مدیریتی زمانی مؤثر است که با نگاه به آینده و رویکردی نوآورانه همراه باشد.»
معاون گردشگری کشور همچنین با تقدیر از عملکرد ابوطالب قاسمی وسمهجانی در دوره تصدی این مسئولیت، وی را مدیری متعهد خواند که طی مدت مسئولیت خود اقدامات ارزندهای برای انسجامبخشی به حوزه آموزش گردشگری انجام داده است.
محسنی بندپی در ادامه به معرفی ولی تیموری پرداخت و ضمن اشاره به سوابق ارزشمند مدیریتی او بهویژه در دوران تصدی معاونت گردشگری، تأکید کرد: «با توجه به شناخت ایشان از ظرفیتها، چالشها و زیرساختهای حوزه گردشگری کشور، این任 انتصاب فرصتی مغتنم برای تدوین و اجرای سیاستهای علمی و کاربردی خواهد بود.»
در ادامه این نشست، ابوطالب قاسمی وسمهجانی گزارشی از فعالیتها و دستاوردهای دفتر در دوران مدیریت خود ارائه کرد و از جمله اقدامات مهم صورتگرفته به رفع موانع مؤسسات آموزشی گردشگری، ایجاد پیوند ساختاری بین این مؤسسات و تأسیسات گردشگری، طراحی و بازنگری دورههای آموزشی، برگزاری رویداد روز جهانی آموزش، برنامهریزی دورههای توانمندسازی و مشارکت فعال در تدوین برنامه هفتم توسعه اشاره کرد.
قاسمی در پایان سخنان خود، ابراز امیدواری کرد که روند توسعهیافته این دفتر در دوره جدید با شتاب بیشتری ادامه یابد و فرآیندهای آموزشی متناسب با نیازهای بازار کار گردشگری کشور بهروزرسانی شود.
در بخش پایانی مراسم، ولی تیموری به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن ابراز قدردانی از اعتماد وزیر و معاون گردشگری، تصدی این مسئولیت را فرصتی برای تکمیل زنجیره تحولآفرینی در آموزش و برنامهریزی گردشگری کشور دانست.
وی با اشاره به تجربه مدیریتی خود در مواجهه با بحران کرونا، حمایت از فعالان بخش خصوصی گردشگری را از اولویتهای خود دانست و گفت: «در دوران کرونا با اتخاذ تدابیر حمایتی، سعی کردیم کمترین آسیب به فعالان این صنعت وارد شود. امروز نیز باید با نگاهی نو، رویکردی علمی و استفاده از فناوریهای نوین، مسیر تحول و اثربخشی در آموزش گردشگری را دنبال کنیم.»
تیموری همچنین به اهمیت شناخت نیازهای روز، تقویت نظام آموزشی، تعامل با بخش خصوصی و نهادهای دانشگاهی و بینالمللی تأکید کرد و اعلام کرد که برنامههای تحولی و توسعهای این دفتر بهزودی در قالب یک بسته اجرایی تدوین و اعلام خواهد شد.